نسخه آزمایشی
۶۹ بازدید

ایجاد ۴۵۰۰ ظرفیت جدید برای جذب مدرسان دانشگاه جامع و تحصیل همزمان در ۲ دانشگاه برای نخستین بار

دکتر حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری که به مناسبت سی و یکمین سالگرد تاسیس این دانشگاه برگزار شد:

⬅️ تحصیل همزمان در ۲ دانشگاه برای نخستین بار

دکتر بلندی از تحصیل همزمان در دو دانشگاه نیز خبر داد و گفت: پس از گذراندن ۶۰ واحد، دانشجویان سایر دانشگاه‌ها می‌توانند وارد دانشگاه جامع علمی کاربردی شوند و با دو مدرک فارغ التحصیل شوند.
بلندی خاطرنشان کرد: تمام دانشجویان ترم ۷ و ۸ دانشگاه‌های نظری می‌توانند همزمان با آموزش‌های دانشگاهی پودمان‌های تخصصی خود را در مراکز علمی کاربردی بگذرانند و با سابقه یک ساله فارغ التحصیل شوند.

⬅️ ایجاد ۴۵۰۰ ظرفیت جدید برای جذب مدرسان دانشگاه جامع

بلندی از ۴۵۰۰ ظرفیت جدید برای جذب مدرسان در این دانشگاه خبر داد و گفت: تا ۲ هفته آینده فراخوان جذب مدرسان ارایه می‌شود.

⬅️ شرط ویژه برای ایجاد مراکز جدید علمی کاربردی

دکتر بلندی: هر فردی که درخواست مجوز تاسیس مرکز علمی کاربردی کند مشروط به اشتغال فارغ التحصیلان، مجوز خواهد داشت.

⬅️ برنامه دانشگاه برای ایجاد مراکز بین المللی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در برنامه ما حضور ۵۰ مرکز بین المللی است، گفت: تاکنون ۳ مرکز در حال طی مراحل قانونی برای بین‌المللی شدن هستند.

⬅️ افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی

دکتر بلندی با اشاره به جذب ۴۵ هزار دانشجو در بهمن‌ماه از پذیرش ۱۲۲ هزار دانشجو در مهرماه خبر داد.
بلندی از حضور ۲۲۰ هزار دانشجو و ۵۷۱ مرکز علمی کاربردی در این دانشگاه خبر داد.

برچسب ها:

جذب مدرس1